ΓάμοςΚάθε γάμος και μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής.

Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάζεις το ζευγάρι στα μάτια και να τους μιλάς με ειλικρίνεια. Να τους εξηγείς κάθε λεπτομέρεια και να τους δίνεις να καταλάβουν πως θα είσαι εκεί γι’ αυτούς.

Να καταλαβαίνεις μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι αυτό που θέλουν και να τους το προσφέρεις. Κάποιοι το λένε χάρισμα, εγώ το λέω έμπνευση. Να τους κάνεις να σε εμπιστευθούν και να σε ακολουθήσουν σε όλο αυτό τον ονειρεμένο ταξίδι που λέγεται προετοιμασία.


Προσκλητήριο

Πολλοί λένε πως δεν πρέπει να δώσουν χρήματα, γιατί θα πεταχτεί. Πόσο άδικο για την πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σας! Ένα προσκλητήριο δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό για να αρέσει. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να είναι καλόγουστο, ποιοτικό και να σας αντιπροσωπεύει. Γιατί όποιος το πάρει στα χέρια του δεν θα σας δώσει ποτέ δεύτερη ευκαιρία να αποκτήσει την πρώτη εντύπωση για το γάμο σας!

Μπομπονιέρα

Η μπομπονιέρα είναι ενθύμιο ζωής για τους προσκεκλημένους σας. Οι γονείς σας θα την φυλάξουν για πάντα. Όλοι θα σπεύσουν να δοκιμάσουν τα κουφέτα. Ότι και να έχετε στο μυαλό, η μπομπονιέρα σας θα πρέπει να έχει το χαρακτήρα σας. Να αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και την αγάπη σας στους καλεσμένους. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να σας δικαιώνει και να σας κάνει περήφανους!

Στολισμός

Γιατί ο στολισμός της εκκλησίας και της δεξίωσης έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε τέτοιο βαθμό που να αποτελούν διαρκώς το βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους; Ίσως επειδή πλέον είναι προσιτό σε όλους να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό με χρώμα, στυλ και φινέτσα. Και δεν χάνεται ποτέ, αφού όλοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν με φόντο την... έμπνευσή σας!