ΒάπτισηΣτην εποχή μας, η βάπτιση ενός παιδιού έχει εξελιχθεί αρκετά και έχει λάβει λίγο πιο “κοσμικό” χαρακτήρα. Πρακτικά, μια βάπτιση πλέον, έχει πολύ συχνά έναν χαρακτήρα πολύ διαίτερο, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες της οικογένειας αλλά και στη νοοτροπία που ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνει το παιδί.

Θεματικές βαπτίσεις κερδίζουν διαρκώς έδαφος ενώ οι μπομπονιέρες είναι σχεδόν πάντα δύο ειδών: Η κανονική για όλους τους προσκεκλημένους και μια παιδική μόνο για τα παιδάκια που θα παραβρεθούν στην τελετή. Ολοένα και περισσότεροι γονείς επιλέγουν επίσης να υπάρχει ένα lemon bar έξω από την εκκλησία για να ξεδιψούν οι καλεσμένοι ή ακόμη ένα καρότσι με παγωτό.

Σίγουρα, ραγδαία είναι η αύξηση στη ζήτηση των λεγόμενων Candy Bars, μιας πολύ ιδιαίτερης κατασκευής που σε κάθε περίπτωση κερδίζει τις εντύπωσεις και τραβάει σαν μαγνήτης κινητά και φωτογραφικές μηχανές. Πριν φτάσει όμως το ζευγάρι στην εκκλησία για να βαπτίσει το παιδάκι του, υπάρχει η υπόθεση “προσκλητήριο”...  Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς και σε ποιο βαθμό; Οι απαντήσεις είναι υπόθεση των γονέων και των νονών. Εμείς ωστόσο μπορούμε να τους μαρτυρήσουμε “μυστικά” που θα κάνουν ευκολότερη την επιλογή τους.


Προσκλητήριο

Η πρόσκληση θα πρέπει να είναι δημιουργική και πρωτότυπη και να είναι “δεμένη” με το υπόλοιπο θέμα. Από μια tailor made μακέτα σχεδιασμένη μόνο για εσάς από τους καλύτερους γραφίστες του χώρου, μέχρι ένα πανέμορφο προσκλητήριο από τα εκατοντάδες που υπάρχουν στα δειγματολόγιά μου, μπορεί να σας μαγέψει και να απογειώσει ένα πρωτοποριακό θέμα που θα σχεδιάσουμε μαζί!

Μπομπονιέρα

Κάθε μωράκι είναι ιδιαίτερο, το ίδιο θα πρέπει να είναι και η μπομπονιέρα του! Επιλέγουμε αν θα είναι κοινή για όλους ή διαφορετική για τα παιδάκια και κάνουμε τη φαντασία μας πράξη. Μοντέρνα χρώματα, ποιοτικά υλικά, πανέμορφα σχέδια. Αμέτρητες επιλογές για να βρείτε αυτό που θα σας αρέσει.

Στολισμός

Αποτελεί το πιο δυνατό σημείο στην εκδήλωσή σας. Ένα πρωτότυπο Candy Bar που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, γεμάτο γλυκίσματα και δωράκια, συνδυασμένο με πανέμορφα διακοσμητικά, αποτελεί πάντα το σημείο έλξης των καλεσμένων σας. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα πρωτότυπο θέμα με πανέμορφο στολισμό, με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να του δίνουν σύντομα το χαρακτήρα του “Photobooth”. Αλήθεια, ποιός δεν θέλει η βάπτιση του παιδιού του να αποτελεί το θέμα συζήτησης για καιρό; Και το κυριότερο, όταν το μωράκι σας μεγαλώσει θα είναι περήφανο για τις επιλογές σας.