Testimonials

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από σχόλια που έκαναν τα ζευγάρια μου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φωτογραφίες τους δημοσιεύονται με την άδειά τους. Τα κείμενα δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…

ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΤΟΛΗΣ

Κατερίνα μας, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε που επιμελήθηκες την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας! Όλα ήταν άψογα, ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια! Ο επαγγελματισμός σου και ο δυναμικός χαρακτήρας σου βοήθησαν τα μέγιστα στη δημιουργία μιας όμορφης βραδιάς. Ήσουν δίπλα μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ελπίζουμε να σε έχουμε δίπλα μας και στις επόμενες χαρές της ζωής μας!!! Σ΄αγαπάμε πολύ!!!

Σπύρος - τινα

Η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος που μας έλυσε τα χέρια. Οργάνωσε τα πάντα και μας γλίτωσε από περιττά έξοδα. Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι κι εμείς χαρήκαμε αφάνταστα την Βάπτιση του μικρού. Όλα αυτά με 40 βαθμούς Κελσίου σ’ ένα ξωκλήσι. Της βάλαμε δύσκολα …αλλά το’χει! Ίσως γι αυτό την επιλέξαμε. Σ’ευχαριστούμε!!!

σοφια - ανδρεασ

Απίστευτη επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος ! Μας ετοίμασες έναν ονειρεμένο γάμο που θα θυμόμαστε για πάντα! Αντιμετώπισες τις περιέργειές μας με χαμόγελο και ενθουσιασμό κι αν και μένουμε Λονδίνο, διοργάνωσες τα πάντα με πολύ μεράκι στην Αθήνα! Μόνο θετικά σχόλια ακούσαμε για όλα! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Δήμητρα - Βαγγέλης

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τον υπέροχο στολισμό για ότι έκανες για εμάς!!!! Εκτός ότι είσαι μια άψογη επαγγελματίας είσαι και ένας υπέροχος άνθρωπος!!!! Σ ευχαριστούμε που ήσουν δίπλα μας!!!!! Είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα, άνθρωποι σαν και σένα σπανίζουν.

ΜΑΡΙΑ - ΜΑΝΟΣ

Την ημέρα του γάμου πάντα ονειρεύεσαι να είναι όλα όμορφα και παραμυθένια… όπως ακριβώς έγινε!!! Ζήσαμε το όνειρό μας έχοντας στο πλευρό μας υπέροχους ανθρώπους που αγαπάνε τη δουλειά τους και κάνουν τα πάντα με αγάπη! Κατερινάκι μας γλυκό σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που δημιούργησες ένα τόσο όμορφο σκηνικό για το παραμύθι μας!!! Ήταν όλα υπέροχα και χαίρομαι που επέλεξα εσένα για μια τόσο ιδιαίτερη μέρα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΡΗΣ

Εμπιστευτήκαμε την Κατερίνα για την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας. Την επιλέξαμε ανάμεσα σε πολλούς και το ένστικτο μας μας δικαίωσε πλήρως!!!!!!! Στις συναντήσεις που είχαμε, είδαμε ένα επαγγελματία αφοσιωμένο στην δουλειά του και με πολλές ιδέες, προτάσεις και λύσεις για να μας βοηθήσει ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό που είχαμε φανταστεί. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από το αναμενόμενο!!! Μας βοήθησε να βρούμε πράγματα στην Αθήνα που αλλιώς θα έπρεπε να ταξιδέψουμε για να τα βρούμε και έτσι μειώθηκε το κόστος μας.

Εαν δεν έχετε ιδέα τι ακριβώς θέλετε, απλά αφήστε την να δημιουργήσει όπως εκείνη ξέρει είναι η Σπεσιαλιτέ της!!! Μέσα απ’την συνεργασία μας κάναμε και μια φίλη για την οποία το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι λίγο! Πιστεύουμε ότι θα κάνει και για εσάς το ίδιο και καλύτερο!!!

Σαν θέλεις γάμο βάφτιση απ’όλοι θα μιλούνε, την Κατερίνα πάρετε να αποκουζουλαθούνε!!!!

ΖΩΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ

Υπέροχη και μοναδική Κατερίνα, σε ευχαριστώ γιατί μετέτρεψες το γάμο κ τη βάφτιση της κόρης μας σε αληθινό παραμύθι!!! Όλα ήταν μαγικά κ ονειρεμένα, η συνεργασία μας άψογη και η χημεία που αναπτύξαμε – παρόλο που βρεθήκαμε ελάχιστες βδομάδες πριν το γαμο – απλά μοναδική!!! 10 με τόνο σε όλα σου. Εκτός από άψογη επαγγελματίας, ταλαντούχα, ορεξάτη, με αγάπη και κατάθεση ψυχής σε αυτό που κάνεις, είσαι υπέροχος ΆΝΘΡΩΠΟΣ!!! Κατερίνα μου 💖💗❤️

ΙΩΑΝΝΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατερίνα μας, σ’ ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!

Σε εμπιστευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και απολαύσαμε τον απίστευτο επαγγελματισμό σου και το θαυμάσιο του χαρακτήρα σου!!!! Ήσουν η μόνη που δε μας προβλημάτισες και όπου κι αν βρεθούμε θα έχουμε να πούμε τα καλύτερα για σένα!!!! Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς “ξεχωριστά ” όπως εσύ φαντάζεσαι και ξέρεις!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κατερινάκι μας…

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε το πόσο τυχεροί είμαστε που στόλισες το γάμο μας με το ταλέντο σου, τη φαντασία σου και το γλυκό σου χαμόγελο! Έκανες πιο όμορφη την ομορφότερη μέρα της ζωής μας! Σ΄αγαπάμε πολύ! ❤️

To be continued…

Ακολουθήστε με στα social media

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τις σελίδες μου στα social media, όπου μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες ακόμη φωτογραφίες από εκδηλώσεις αλλά κυρίως, μπορείτε να διαβάσετε αμέτρητα σχόλια όσων εμπιστεύθηκαν την Katerina Petropoulou Event Styling για μία από τις πλέον πολύτιμες και σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής τους…